Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az MT Zrt. és az Edutus Főiskola

Turizmus
Tipográfia

Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese és Dr. Bartók István rektor írta alá azt a megállapodást, amelyben meghatározták a nemzeti turisztikai marketingszervezet és a főiskola közötti együttműködés kereteit.

A közös munka elsősorban a képzés és a kutatás területét érinti: az MT Zrt. konzultációs lehetőségeket és szakmai gyakorlatot biztosítva segíti az Edutus hallgatóit, míg a főiskola határon túli kapcsolatainak felhasználásával segíti majd az MT Zrt. kutatási programjait. A turizmusban a marketingeszközök, módszerek állandó változása indokolja a folyamatos, gyakorlatorientált képzést, továbbképzést, így az Edutus Főiskola az MT Zrt. szakmai közreműködésével, állandó konzultáció mellett s a turizmus nemzetközi és hazai tendenciáinak figyelembe vételével dolgoz ki képzési programokat.

A megállapodás értelmében a főiskola állandó meghívást biztosít az MT Zrt. részére minden tudományos és társadalmi rendezvényére, bemutatkozási lehetőséget biztosít az MT Zrt. számára az állásbörzéken, karriernapokon. A két szervezet – elsősorban az együttes tevékenységekhez kapcsolódóan – közösen is szervez majd rendezvényeket.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner