Felkészülés a nyári szezonra

Turizmus
Tipográfia

A nyári idegenforgalmi szezonra való felkészülést segíti a KISOSZ Veszprém Megyei Képviselete és partnerszervezete azzal, hogy a kereskedő és vendéglátó vállalkozásoknak tájékoztató fórumot rendez Tihanyban.

Az április 24-ei szezonfelkészítő rendezvényen a résztvevők első kézből – szakhatóságok vezetőitől, képviselőitől – értesülhetnek a vállalkozások működtetéséhez nélkülözhetetlen legaktuálisabb információkról. A KISOSZ tagegyesülete évről-évre a Veszprém megyei iparkamarával közösen szervezi a mindig nagyszámú érdeklődőt vonzó szezonfelkészítőt. Az ideihez hasonló kiemelkedő eseményeken egy-egy központi és számtalan fontos más téma kerül napirendre – amelyek jelentősen befolyásolják a kereskedelmi, vendéglátó vállalkozások jelenét és jövőjét.
Az idei témák: Ausztria és Magyarország turizmusszervezésének  különbségei. Az online pénztárgépek ügyét érintő aktualitások. Tájékoztató a nemdohányzók védelmére vonatkozó előírásokról, és az élelmiszer-biztonság területét érintő aktualitásokról,  különös tekintettel a nyári hőségre.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner