Elindult az első, külföldieknek szóló online turisztikai iránytű

Turizmus
Tipográfia

Április közepén a Trip Pack Hungary elindította első, kifejezetten a hazánkba látogató külföldi turistáknak készített turisztikai programajánlóját. A honlapon magyarul is megtalálható ajánlatok mellett a kedvezmények angol német és orosz nyelven is elérhetőek. 

A trippackhungary.com oldalán az aktív és a passzív pihenésre vágyók egyaránt megtalálják, amit keresnek - a folyamatosan bővülő szállás- és programajánlók mellett hazánkkal kapcsolatos érdekességek és utazási tippek is segítséget nyújtanak az eligazodásban.

A tapasztalatok szerint a hazánkba látogató utazók – ahogy az általánosságban jellemző egy tengerparttal nem rendelkező országra – szeretik nyaralásukat változatos programokkal megtölteni, jellemzően az aktív pihenést választják. A Trip Pack Hungary egyik legnagyobb előnye, hogy a honlapra látogatók igen változatos programkínálatból válogatva személyre szabott nyaralást állíthatnak össze, akár utazás közben is.

„Szerettük volna, hogy az oldalon utazással, Magyarországgal kapcsolatos hasznos tanácsokkal és érdekes cikkekkel is találkozzon az érdeklődő. Úgy véljük ezekkel az apróságokkal is elősegíthetjük az utazók számára a minőségi, élménydús nyaralást. Kezdeményezésünk nem titkolt célja a külföldi turisták figyelmének felkeltése az ország rejtett és tradicionális kincsei iránt. Szeretnénk csokorba foglalni a „kötelezőnek számító” látnivalók mellett az egyedi, kifejezetten Magyarországra jellemző érdekességeket is, mint amilyenek a folklór rendezvények vagy a fesztiválok” - mondta el Fodor Péter, a Trip Pack Hungary angol és orosz területért felelős vezetője.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

Chef pincer banner