Meghosszabbított jelentkezés a Magyar Turizmus Minőségi Díj 2013. évi pályázatára

Turizmus
Tipográfia

A Magyar Turizmus Zrt. az idei évben immár 8. alkalommal hirdette meg a Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatot szállodák és éttermek részére. A 2013. évi pályázat hivatalos jelentkezési időszaka február 28-tól március 31-ig tartott. A jelentkezési határidőt a védjegytulajdonos MT Zrt. két héttel meghosszabbítja, így még 2013. április 12-ig fogadja a szállodák és az éttermek jelentkezését.

A turizmus állami irányításának támogatásával, szakmai szervezetek és szakemberek bevonásával kidolgozott Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázati rendszer 2006-ban került bevezetésre. A Díj a hazai turisztikai szolgáltatások egységes és megbízható minősítésére szolgál, az önkéntesen jelentkező szolgáltatók számára kínál magas színvonalú, európai minőségbiztosítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget.

A pályázat több száz szempontot rögzít, melyek a szolgáltatásra kiható valamennyi összetevőre kiterjednek: vizsgálja a tárgyi és üzemeltetési eszközöket, értékeli a szolgáltatások meglétét és színvonalát, a dolgozók munkáját, a vendéglátás szívélyességét. A 808 szállodai és 322 éttermi kérdés hivatott megjeleníteni az általános vendég-elvárásokat és a szakmai követelményeket. Akik ezeket a kívánalmakat teljesítik, azok az egyéves pályázati időszak végén elnyerik a Magyar Turizmus Minőségi Díjat. A díjazottak 3 évig viselhetik a címet, jelenleg 94 szolgáltatónak a bejáratánál találkozhatunk a Q-logóval.

A Magyar Turizmus Minőségi Díj pályázatáról és a jelentkezés feltételeiről a minosegidij.itthon.hu weboldalon található részletes információ.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner