Portré

Portré

molnar tamasKipróbálta magát sok helyen: dolgozott szálloda konyháján, kisvendéglőben, nyitó üzletben is. Főzött a Remizben, vagy épp a Normafa grillben, és végül tíz évet töltött el a partyszervíz szegmensben. Nemzetközi mixer vizsgája és cukrászvégzettsége is van. Tavaly júniusban találtak egymásra az Almáriummal: a „Dobosban” 1990-ben végzett Molnár Tamás azóta itt vezényli a konyhát.

Portré

Ralf WenzelA foodpanda 2014. december 17-én jelentette be, hogy partnerségre lép a hazai ételrendelés és kiszállítás vezetőjével, a NetPincérrel.
A felvásárlási üzletnek köszönhetően a NetPincér és a foodpanda Magyarországon már több mint 550 étteremmel áll kapcsolatban. Az akvizíció kapcsán Ralf Wenzellel, a foodpanda csoport társalapítójával, vezérigazgatójával készítettünk interjút.

Portré

JeffroyCaronSalans-w

Már megszokhattuk, hogy a budapesti Sofitel szálloda vezetői időről időre gasztronómiai csemegékkel, szakmai különlegességekkel kedveskednek a francia kulinária szerelmeseinek. A világelső konyhaművészet élvonalbeli képviselői rendszeresen tartanak bemutatókat a hotelben.

Portré

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete által 2014-ben alapított Gundel Károly-díjjal az ikonikus vendéglős és szakíró emlékének kívántak emléket állítani, egyidejűleg a szakma elismerését tolmácsolni a hazai gasztronómia érdekében legtöbbet tevő kollégáknak. A díjazottak egyike Kalla Kálmán, a Gundel étterem korábbi séfje lett.

newsletter