kusmodizsanettSok kislány álma, hogy szakács legyen. Küsmödi Zsanettnek, a Relais&Chateaux Hertelendy Kastély séfhelyettesének ez sikerült. Tudatosan készült a szakmára, elvégezte a szakácsiskolát, majd nyári szünetekben a zalakarosi fürdő konyháiban a mosogatástól a konyhai kisegítőig minden munkát kipróbált. De ahogy mondja, „nem volt valami kellemes, de lentről kell kezdeni”.

tanti-wA Costes, az Onyx és a Borkonyha után itt a negyedik magyar Michelin-csillag: a budai hegyvidéki kis bevásárlóközpontban található Tanti kapta meg a gasztronómiai elismerést. A tavaly augusztusban megnyílt hely értékelésben a nagyszerű konyhát és az egyszerű konyhaművészetet emelték ki.

molnar tamasKipróbálta magát sok helyen: dolgozott szálloda konyháján, kisvendéglőben, nyitó üzletben is. Főzött a Remizben, vagy épp a Normafa grillben, és végül tíz évet töltött el a partyszervíz szegmensben. Nemzetközi mixer vizsgája és cukrászvégzettsége is van. Tavaly júniusban találtak egymásra az Almáriummal: a „Dobosban” 1990-ben végzett Molnár Tamás azóta itt vezényli a konyhát.

Ralf WenzelA foodpanda 2014. december 17-én jelentette be, hogy partnerségre lép a hazai ételrendelés és kiszállítás vezetőjével, a NetPincérrel.
A felvásárlási üzletnek köszönhetően a NetPincér és a foodpanda Magyarországon már több mint 550 étteremmel áll kapcsolatban. Az akvizíció kapcsán Ralf Wenzellel, a foodpanda csoport társalapítójával, vezérigazgatójával készítettünk interjút.

JeffroyCaronSalans-w

Már megszokhattuk, hogy a budapesti Sofitel szálloda vezetői időről időre gasztronómiai csemegékkel, szakmai különlegességekkel kedveskednek a francia kulinária szerelmeseinek. A világelső konyhaművészet élvonalbeli képviselői rendszeresen tartanak bemutatókat a hotelben.

További cikkeink...

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner