A magazin aktuális számából
-
Veres István és csapata a kilencedik helyet szerezte meg a Bocuse d'Or európai válogatóján, ezzel bekerült a Lyonban megrendezésre kerülő döntőbe. A verseny után beszélgettünk Veres Istvánnal.
-
Séfportré rovatunkban Litauszki Zsolt, a BDPST Hotel Zrt. kreatív séfje mesél pályájáról, tapasztalatairól és a vendéglátás jelenlegi helyzetéről
-
Molnár Attilával, az év egyik Gundel Károly-díjazottal, az Arany Kaviár étterem tulajdonosával beszélgettünk a hosszú évek tapasztalatáról
-
Kávépiaci körképünkben a hazai forgalmazók a járvány-helyzet kapcsán megmutatják megoldásaikat a változó piaci helyzetre
-
Lóránth Zoltán, az Arch&Beans tulajdonosa: „…mindig az volt a célom, hogy elérjem azt a pozíciót, hogy ne eladjak, hanem meg akarják venni azt, amit kínálok”
BELELAPOZOK