Mert hogyan is csúszhatna a legjobban ez a nemes ital, mint finom falatkákkal párosítva?!

A Sör mi több az innováció jegyében és a megszokott pogácsa-virsli-földimogyoró trión túllépve idén is keresi hazánk legjobb sörkorcsolyáit!

A Magyar Sörgyártók Szövetségének kiemelt éves rendezvénysorozata, a sör és a gasztronómia kapcsolatát erősítő Sör mi több az innováció jegyében számos forradalmi dologgal rukkolt elő az elmúlt bő fél évben.
Áprilisban különleges sör és BBQ ételpárosításokkal nyitották a szezont, majd rendhagyó receptúrák alapján készült sörkoktélokkal lepték meg a hazai sörszerető közösséget, nyáron pedig elkészítették saját sörfagylaltunkat kétféle, meggyes és karamellás ízben.


Természetesen az ősz eleji időszak sem múlhat el aktivitás nélkül; a hagyományokat folytatva idén is keresik hazánk legjobb sörkorcsolyáit!

A Magyarország Legjobb Sörkorcsolyája 2017 elnevezésű pályázaton szeptember 27-ig várják a profi és amatőr konyhaművészek jelentkezéseit.


„A HORECA és gasztronómiai szakembereknek hirdetett pályázatunkban a tavalyihoz hasonlóan három kategóriában, búza, láger és barna sörökhöz társítva várjuk a sörkorcsolyák fényképes receptjeit.

Curry s kolbasz

Egy éve 49 pályamű volt, ezt szeretnénk most túlszárnyalni. Idén a sörkedvelők kreativitására is kíváncsiak vagyunk, hiszen a célunk elsősorban az, hogy a lehető legegyszerűbb alapanyagok felhasználásával, otthoni körülmények között is megalkotható falatkákat ismerhessünk meg. Olyanokat, amelyeket bármikor és gyorsan el tudunk készíteni például egy baráti sörözéshez – mondta dr. Schillinger Attila, a Magyar Sörgyártók Szövetségének igazgatója

Malacosedespopcorn

A részvételi feltételekről és szabályzatról bővebben a Sör mi több honlapján, illetve Facebook-oldalán olvashatnak.

Egy személy, szervezet vagy cég több sörkorcsolyával is versenyezhet. A nagyközönség pályaműveit közönségszavazással bírálják el; a győztesek értékes sörös nyereményekkel gazdagodhatnak.

A HORECA és gasztronómiai szakembereknek kiírt versenyben szakértő zsűri szavaz a pályaművekről és a három kiírt kategória győzteseinek ünnepélyes keretek között adják át a díjakat.