Tovább szélesíti a sörkülönlegességek portfólióját a Soproni. A Soproni Óvatos Duhaj termékcsalád a kézműves sörforradalom úttörőjeként ismert American Pale Ale (APA) típussal bővül.

A magyar fogyasztók egyre nagyobb előszeretettel kóstolnak új ízeket. Ezt felismerve, a Soproni az Óvatos Duhaj IPA után egy újabb sörkülönlegességet vezet be a magyar piacra, ami ezúttal a kesernyésebb, férfiasabb ízek rajongóinak kedvez. A Soproni Óvatos Duhaj APA egy olyan sörkülönlegesség, amely egyszerre épít a sörmanufaktúrák kreativitására és a nagy sörgyárak tapasztalatára, az IPA és Démon népszerűségére. A terméket ezért a Soproni a fertőrákosi Krois Breweryvel szorosan együttműködve fejlesztette, így a két sörmester különböző tapasztalataiból a legkiválóbb eredmény születhetett.

A Soproni Óvatos Duhaj APA sörkülönlegességben a Soproni és a HEINEKEN Hungária több évtizedes gyártási tapasztalata Mühl Erik, a Krois Brewery sörmesterének és egyik tulajdonosának kreativitásával alkot tökéletes ötvözetet. „A kis főzdék rugalmasak az innovatív megoldásokban, a kísérletezésben. Ezért döntöttünk úgy, hogy az APA fejlesztésnél bevonunk egy kisüzemet” – mondta Lehmajer Viktor, a Soproni sörmestere.