A minőségi étlaptartó fontosságára akarja felhívni a figyelmet az egyik legnagyobb hazai gyártó, a Trézi-art Kft., aki már több mint 30 éve készít étlaptartókat bőrből, textilbőrből és már könyvkötészeti vászonból is.


Alföldi Terézia bőrműves népi iparművész, a cég alapítója, elmondta, hogy az utóbbi években mennyire nem figyelnek oda egyes éttermek a minőségi étlaptartó használatára: „Ha nem alakul ki egyfajta bizalom az éttermünk irányába, akkor az nagyban befolyásolja majd a rólunk kialakult képet. Fontos, hogy a vendég már az első percben azt érezze, jó döntést hozott, amikor minket választott.
Mint ahogy minden konyhának felismerhető kell hogy legyen az ízvilága, úgy minden étteremnek kell hogy egyedi arculata legyen, különben csak egy lesz a több ezer közül. Az étlaptartó is szerves része az arculatunknak, ráadásul ez az, amit először a vendég kezébe adunk. Egy elhasznált, gyenge minőségű étlapból én sem szívesen rendelnék semmilyen ételt.”

etlap belso
A cég egyedülállóan több mint100 különböző színű és típusú anyagból készít étlaptartókat, a könyvkötészeti vászontól kezdve a valódi bőrig bezárólag.
Ezek közül mindenki kiválaszthatja az étterme arculatához leginkább illőt.
Öt különböző belső kialakítás közül lehet választani, ezek között van olyan, amit Magyarországon egyedül ők készítenek.
Textilbőr étlaptartóinkat 5-6, míg a valódi bőrből készülteket akár 10 évig is, használják az éttermek.

Az étlaptartókat itt tekintheti meg