A kőbányai telephelyen már csütörtökön elkezdődött a sörfesztivál, amelynek középpontjában az eddigi nyolc tag mellé becsatlakozandó tagvárományosok állnak.

„Bővülés előtt áll a Kraft egyesület! A tagság új várományosait egy külön standon fogjuk bemutatni két-két sörrel, és a fesztivál után a védjegybizottság döntése valamint egy közös megbeszélés fog arról határozni, hogy hány új tagot üdvözölhetünk majd a köreinkben.” – derül ki Szilágyi Tamás, Mad Scientist vezetőjének ismertetőjéből.

A fesztivál csütörtöki napján kiderült, hogy a tagvárományosok egy külön sátort kaptak, ahol egy sorban az ő csapjaik voltak, így itt lehetett kóstolni a Fehér Nyúl, a Gólem, a Hara Punk, a Reczer ser, a TuffBuzz, a Reketye Brewery és a Dimbo Lab söreit.

Mindemellett kiderült az is, hogy a régi tagok milyen újdonságokkal érkeztek. A megkóstolt premiersörökről, illetve a még titkos  újdonságokról a hamarosan megjelenő Chef&Pincér új számában lehet majd olvasni. Mindenesetre az alábbi képből kiderül, hogy ki mivel érkezik.