A világ kávéközpontja 2017. június 13. és 15. között Budapest lesz, ugyanis idén a magyar főváros ad otthont a rangos World of Coffee szakkiállításnak.

A Hungexpon megrendezett eseményen a világ legismertebb pörkölőüzemei, kávé-technológiai vállalatai és szakértői vesznek részt, illetve a szakkiállításon bonyolítják le a World of Coffee Events (WCE) világversenyt is, ahol 5 kategóriában mérik össze kávékészítő tudásukat a baristák legjobbjai.

A kávéipar legfontosabb eseményének szponzora és házigazdája a BWT water+more, így a vállalat jóvoltából minden résztvevő a legmagasabb minőségű vízből készítheti el forró italkülönlegességeit.

Az érdeklődők a BWT water+more standjánál megtapasztalhatják a kezelt és kezeletlen vízből készített kávék közötti különbségeket, megismerkedhetnek a vállalat legújabb termékinnovációival, a BWT baristáitól, többek közt Kis Zoltántól, a WCE törökkávé kategóriájának 2012-es bajnokától pedig megtudhatják az igazán aromás kávékészítés titkát.

 

A Word of Coffee kétségtelenül a kávés szakma legfontosabb eseménye, ahol a világ legelismertebb kávépörkölő üzemei, kávégépgyártói, baristái és szakértői vesznek részt. A BWT water+more immár 7 éve a rendezvény szponzora, amit idén első alkalommal szerveztek meg Magyarországon. A BWT a kiállítás szponzoraként és házigazdájaként saját bemutatóval is készült a C5-ös standon, de a vállalat a World of Coffee Events (WCE) globális barista verseny szervezésében is részt vett.

A BWT water+more kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a kiállítás résztvevői a lehető legoptimálisabb vízminőséget használhassák a kávé elkészítéséhez, ezért kezelt vizet biztosít mindenki számára, sőt, a „The Village” szekcióban, ahol a világ minden részéről érkező kávépörkölő üzemek, kávétermesztők, kávézó üzemeltetők és kávégép gyártók képviselői állítanak ki, saját BWT víztöltő állomást is kiépített.