Jöjjön el és ismerje meg élőben a legmodernebb, baristát sem igénylő karos kávé- és tejhab készítő technikát, valamint a Hoshizaki világsikerét megalapozó, egyedülálló jég készítési módszerét, a Koktélparádé profi bártendere által készített minőségi koktélok és Turbochef gyors sütőben sült ízletes club-szendvicsek társaságában. A Culinában kellemes, kötetlen hangulatban, profi szakemberek segítségével tervezheti újra üzlete/étterme kínálatát.

Nagy fába vágta a fejszéjét ismételten a Culina Systems, amikor azt tűzte ki célul, hogy a Turbochef gyorssütési technikája után újabb innovatív konyhatechnológiai csemegével ismerteti meg a magyar vendéglátóipart, ezúttal az italkészítés területéről.

szovegkozi1 kaveMa már kávét szinte bárhol kaphatunk, de nem mindegy, hogy milyet és hogyan. A Culina a workshop keretében most körül járja a téma mélyebb dimenzióit, és a Cald’oro osztrák kávégép gyártó segítségével bemutatja a minőségi kávét felszolgáló üzlet tulajdonosoknak, hogy van még újdonság a karos kávétechnikában.
A műszaki ismeretek mellett szó lesz a kávégép vásárlás és működtetés leggyakoribb pénzügyi konstrukcióiról és azok buktatóiról is, valamint a leginkább vevő- és hosszú távon is pénztárcabarát megoldásokról, kezdve a kávégép lízingtől egészen a bárkontrol rendszerekig, amely segítségével elejét vehetjük a belső lopásoknak, csalásoknak is.

szovegkozi2 jegA workshop másik fókusz témája a minőségi jégkészítés lesz, amelyre azért helyez most külön hangsúlyt a Culina, mert a nyári szezon kezdetén nemcsak a bárok, éjszakai szórakozóhelyek és szállodák, hanem szinte minden vendéglátóhely, még a cukrászdák, pékségek is szolgálnak fel jeges italokat, limonádékat és különféle házi készítésű italkülönlegességeket. Nem mindegy, hogy milyet.
Ha a vendég nem egy azonnal az italba olvadó, rossz minőségű jéggel készült felhígult és emiatt élvezhetetlen „löttyöt” kap, hanem egy látványra is vonzó, ízre pedig igazán élvezhető minőségi italt, amiben a jég formája, mennyisége, átlátszó tisztasága az élmény meghatározó része, akkor gyakorlatilag mindenki jól jár, mindenféle szempontból.

A Culina szokásához híven megmutatja a jég esetében is, hogy miért érdemes anyagilag is a minőségbe fektetni, és olyan jéggépet vásárolni, ami tiszta, tömör, lassan olvadó jeget készít, miközben kíméli a gépet, amelynek így hosszú lesz az élettartama, és alacsony a szerviz költsége.

 

Helyszín: Culina Systems Kft., 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 30-46.

Időpont: 2018. május. 03.  10-15 óráig

Részvételi díj: 5000 Ft + ÁFA / fő (Kedvezmény formájában visszatérítjük!)

 

Részletes program és jelentkezés

További információ:

Mutombo Angelika: (70) 388-2048, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Culina központ: (1) 707-0601, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.