Nespresso Kávépárbaj: nyolc magyar gasztroblogger méri össze kreativitását

Események
Tipográfia

A Nespresso recept párbajt írt ki 8 gasztroblogger meghívásával. A versenyzők tiszta eredetű (Pure Origin) Grand Cru kávéőrleményeket kapnak, melyek felhasználásával kell új, izgalmas recepteket alkotniuk és kreációjukkal pedig párbajra kelniük vetélytársaikkal.

 A Nespresso Kávépárbaj 4 elődöntőjében egy-egy gasztroblogger pár csap össze az adott termőterületről származó kávéőrleményből készült kávéreceptjével a Nespresso magyarországi Facebook (https://www.Facebook.com/Nespresso.HU) oldalán. Az Ízhuszár és a Rántotthús wokban bloggerei Indriya from India kávé alapú recepttel szállnak ringbe, a Mézes Élet és az Ízmester írói Rosabaya de Colombia recepttel versenyeznek, az Ízharmónikus és Mirelle konyhája Dulsao do Brasil kávéból készült alkotásokkal mérik össze tudásukat, az „Az vagy, amit meg(t)eszel” blog készítője pedig HahoPihe konyhájával verseng Bukeela ka Ethiopia kávé alapú kávékölteményekkel. A verseny célja, hogy adott termőterületekről, tehát Indiából, Kolumbiából, Brazíliából és Etiópiából származó őrleményekből izgalmas, új kávéreceptek készüljenek, amelyeket bárki akár otthon is elkészíthet.

A kihívás lényege az, hogy a versenyzőknek saját kávérecepteket kell kikísérletezniük, amelyhez páronként egy-egy adott Pure Origin Nespresso kávéőrleményt használnak fel, a kávékoktélok elkészítése mellett pedig népszerűsíteniük is kell saját receptjeiket olvasóik között, akik a Nespresso Facebook oldalán július 27-től augusztus 14-ig szavazhatnak arról, hogy a nyolc közül melyik receptet tartják a legérdekesebbnek, legjobbnak. A Nespresso rajongók választják ki, hogy a párbajokból egy-egy fordulóban kik kerülhetnek ki győztesként, így szűkül a mezőny nyolcról négy főre.  Az 5. fordulóban, az az a döntőbe jutott négy recept közül a legjobbat augusztus 10. és 14. között szavazhatják meg a rajongók.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner