Robiék fesztiválja megtöltötte Tatabánya főterét

Események
Tipográfia

Tatabánya eddig soha nem látott sörfesztiválnak adott otthont október első hétvégéjén.
Szücs Robi nyerte a Milliónyi Soproni Élmény fődíját, egy teljesen rá és a barátaira szabott sörfesztivált. Robi a Megyeháza parkolóba álmodta meg sörfesztiválját, és talán nem is gondolta a szervezésnél, de kellett is a hely, ugyanis több mint 6000-en jöttek el, a tér teljesen megtelt.

 

A fellépők és programok összeállításánál a szerencsés Soproni fogyasztó mindenkire gondolt: A rockerek számára a Dorothy zenekarral kedveskedett, a fiataloknak a Halott Pénzt hozta el, a dobok rajongóit a Strokes ütő együttes kápráztatta el és a nevetni vágyókat Felméri Péter (Stand-up comedy) szórakoztatta.

„Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy ma vendégül látom nem csak a barátaimat, de egész T-bányát a saját fesztiválomon! Mindenkinek jó szórakozást kívánok és köszönöm, hogy eljöttetek! Kezdődjön a buli!”– mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó.

A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45 000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15 000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner