Augusztusban ismét BB Boglári Szüreti Fesztivál

Események
Tipográfia

Már érik a szőlő a Balaton környékén, és vele elindulnak a szüreti mulatságok. Az ország első szüreti fesztiválja, a BB Boglári Szüreti Fesztivál idén már 38. alkalommal várja a látogatókat Balatonbogláron.

Az ország egyik legnagyobb, belépő nélkül látogatható rendezvénye a szüreti fesztivál kellemes borozgatással a legismertebb zenekarok koncertjeivel, vidámparki élménnyel és a balatoni strandolással válik teljessé, az utolsó nyári napokban, a borvidéken meginduló szüret időszakában.

Még hódítanak a nyár színei és ízei, a boroknál és pezsgőknél is. Friss, ropogós újdonságunk egy újabb rosé pezső, melyet a nagyközönségnek először a BB Szüreti Fesztiválon mutatunk be. Az illatos, muskotályos ízek kedvelőinek készült BB SPUMANTE ROSÉ a nyár és a szüret ízeit idézi fel. A BB teljes portfóliója mellett jelen lesznek a Balatonboglári Borvidék magántermelői is, bemutatva az elmúlt évjáratok kiváló borait.

A szervezők gondoltak minden korosztályra és zenei stílus kedvelőre; balatonboglári Platán strandon 6 napon keresztül két színpadon koncertekkel és családi programokkal, gasztronómiai bemutatóval, vidámparkkal és vásárral várják a látogatókat.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner