Budára jön a Villányi Franc

Események
Tipográfia

A Villányi borvidék pincészetei egységesen a borvidék zászlóshajójának tekintett „fajtatiszta” 100% cabernet franc boraikkal mutatkoznak be a 23. Budavári Borfesztiválon és izgalmas egyedi programokkal várják Magyarország legnagyobb fogyasztói borkiállításának látogatóit.

A Villányi borvidék hosszú ideje tartó együtt gondolkodás és összefogás gyümölcseként májusban jelentette be, hogy átdolgozta eredetvédelmi rendszerét és életre hív egy új borvidéki márkát.  A premium és super premium kategóriákba sorolt 100% franc-ok a közeljövőben Villányi Franc márkanév alatt kerülnek majd a fogyasztók elé. Az idei borfesztiválon az új név méltó várományosai kapják a főszerepet, így minden kitelepülő pincészet standján lesz lehetőség az új fajtatiszta Villányi prémium Franc-ok kóstolására.Szakmai délutánok, nem csak borászoknak

A Budavári Borfesztivál első két napján megtartott szakmai délutánok lehetőséget kínálnak a borászoknak, hogy előre meghirdetett borpárokon keresztül szakmai érdekességeket mutathassanak be elsősorban a hozzáértő közönség számára. A szerdán és csütörtökön 14:00 órától 19:00 óráig tartó „Pár Borpár” program keretében személyesen a borászok (vagy megfelelően jártas szakember) „egyet fizet-kettőt kap” rendszerben kóstoltatják boraikat saját standjaikon. A Villányi borvidék a kostóltatási programon is egységesen a prémium minősítésű 100% franc borait mutatja be.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner