Közel négyezren buliztak a Dreher Sörgyárban a DreherFeszten

Események
Tipográfia


Hétvégén nyolc tematikus romkocsmát nyitottak meg egy napra a Dreher Sörgyár területén. 25 hektáron közel négyezren buliztak a 160 éves falak között.

Óriási fesztiválszínpaddá vált egy napra a kőbányai Dreher Sörgyár szombaton, ahol közel 4000 látogató nyolc tematikus romkocsma, kizárólag ezen a napon kóstolható, forgalomban nem kapható Dreher sörkülönlegességeit ízlelhette meg.

Habár a DreherFeszt a felhőtlen szórakozásról és fesztiválhangulatról szólt, most is érezhető volt a Dreher Sörgyárak elkötelezettsége a felelős alkoholfogyasztás iránt, ugyanis csak 18 éven felüli személyek látogathatták a rendezvényt, akik még közelebbről megismerkedhettek azzal, hogy milyen környezetben készül a kedvenc italukat. A kíváncsiabbak megtudhatták, hogy mi történik a malátával, amíg sörré válik, milyen utat járnak be a réz főzőüstöktől a malátasilón át a poharunkig. A Dreher Laborban bárki csak az erre az alkalomra készült söröket kóstolhatták a látogatók, a Gyártósor futószalagja mellett pedig a gyorscsapolókat tesztelték. 
A szervezők bíznak abban, hogy ezzel az első alkalommal egy új hagyományt teremtenek, s a későbbiekben akár többnapos rendezvénysorozattá is kinőheti magát a DreherFeszt. „A DreherFeszt első bemutatkozása nagyon jól sikerült. Terveink szerint jövőre is a Dreher Sörgyárakban zárjuk a nyári fesztiválszezont” – mondta Wilheim Gábor, márkacsoport menedzser, egyben a DreherFeszt projektgazdája.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner