IX. Budapesti Pálinkafesztivál

Események
Tipográfia

Május 22-én megnyitja kapuit a IX. Budapesti Pálinkafesztivál, amelyen többek között az Év Körtepálinkája is bemutatkozik. A négy napos rendezvényen azonban nemcsak a 27 kiállító több mint 400 féle párlatot felsorakoztató kínálata, de a zenei paletta is igencsak változatos lesz.

Május 22-25. között a Pálinkafesztivál hozza hangulatba a belvárost. A belépőjegyek mellé két kupicára jogosító kupon is jár, amelyek közül az egyikkel a debütáló Év Körtepálinkáját kóstolhatják meg a látogatók, a másikat pedig a kiállítók bármelyikénél beválthatják egy különleges italra. Az egész estés jó hangulatot a több száz párlat mellett zenés produkciók sokasága garantálja a fesztiválon.

A körte évét ünnepelve a rendezvényen természetesen a gyümölcsök királynőjéé lesz majd a főszerep. A körtés különlegességek mellett azonban a látogatók többek között az Árpád dupla ágyas barackpálinkájával, a Glam gyümölcslikőrcsalád új ízeivel, a Márton és Lányai borókapárlatból készült long drinkjével és a Rézangyal hűsítő körtepálinkás-mentás limonádéjéval is megismerkedhetnek.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner