Több mint 15 ezren pálinkáztak a belvárosban

Események
Tipográfia

Négy napon keresztül 27 kiállító, több mint 400 féle párlat és izgalmas zenés produkciók gondoskodtak a felhőtlen hangulatról a Budapesti Pálinkafesztiválon. A legkedveltebb ital idén is az Év Pálinkája volt, de a kellemes időjárásnak köszönhetően a hűsítő pálinkás long drinkeket is előszeretettel fogyasztották a fesztiválozók.

Több mint 15 ezren látogattak ki május 22-25. között a Városháza Parkba az idei első igazán nyárias hétvégén. A IX. alkalommal megszervezett Budapesti Pálinkafesztiválon ezúttal is különleges párlatok és ínyenc falatok között válogathattak a vendégek. A pálinkafőző mesterek számára külön öröm volt, hogy a házipálinka-főzés virágzásának idején ilyen szép számmal érkeztek látogatók a rendezvényre, és hogy még mindig ilyen sokan értékelik a szakértelemmel, minőségi alapanyagból főzött párlatokat.

A legjobban idén is Magyarország pálinkafőzdéinek közös blendje, az Év Körtepálinkája fogyott, de a körtés ételek is nagy sikert arattak. A kellemes időjárásnak köszönhetően népszerűek voltak a különböző főzdék long drinkként kínált italai is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner