ProWine China: 12 magyar borászat mutatkozik be a sanghaji kiállításon

Események
Tipográfia

A 2013. november 13-15. között Sanghajban első alkalommal sorra kerülő ProWine China szakvásár iránt óriási a kiállítói érdeklődés: 500 kiállító a világ minden tájáról – köztük 12 magyar borászat – mutatkozik be a kínai metropoliszban.

26 ország 500 kiállítója jelezte részvételét az első alkalommal megrendezendő ProWine China kiállításon. A legnagyobb borexportőrök (Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Argentína) mellett érkeznek kiállítók Horvátországból, Moldáviából, Mexikóból, Chileből, de még a válság sújtotta dél-európai országokból is: a portugál és a görög borászok is ott lesznek a sanghaji borkiállításon.

A borászok mellett 50 olyan kiállító is bemutatkozik, akik égetett szeszes italokat kínálnak a kínai szakmai közönségnek. Ők többek között Franciaországból, Olaszországból, Mexikóból, Oroszországból és Dél-Afrikából érkeznek.  

A Magyar Turizmus Zrt Agrármarketing Centrum Vezérigazgatósága szervezésében 12 magyar borászat egy 84 m2-es közösségi standon mutatkozik be a sanghaji borkiállításon. A legtöbb kiállító Tokaj-hegyaljáról érkezik a dél-kínai városba, de képviselteti magát a villányi, a szekszárdi, a neszmélyi és a dél-balatoni borvidék is.


A ProWein hagyományos kóstoló zónája mellett borteszt, borkóstoló, szeminárium, workshop lesz a sanghaji rendezvényen.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner