Pálinkablendelés saját kezűleg a tavaszi Pálinkafesztiválon

Események
Tipográfia

Egyedülálló találmány debütál a május 16-án nyitó Budapesti Pálinkafesztiválon! A speciális mobilblendelő segítségével a látogatók saját kezűleg, egyéni ízlés szerint házasíthatnak pálinkát a helyszínen. Emellett a fesztiválozók egyedi pálinkás bonbonkülönlegességeket kóstolhatnak, valamint május 16 és 19 között megízlelhetik az Év pálinkáját, amely ezúttal meggyből készült.

A Budai Vár után idén tavasszal a nyüzsgő, belvárosi Erzsébet tér ad otthont a Budapesti Pálinkafesztiválnak, ahol a több mint négyszáz párlat mellett a látogatók először kóstolhatják meg az az Év meggypálinkáját, amely hazánk tizenkét, kiemelkedő minőségű párlatának házasításából készült. A 2013-as év ugyanis a meggy éve, így az Erzsébet téren kiemelt szerepet kapnak a meggypálinkák és a meggyből készült ételkülönlegességek.

De további újdonságokat is tartogat a rendezvény. A Rézangyal egyedi blendelő kurzussal várja a látogatókat május 16 és 19 között. A lelkes jelentkezők négyféle párlatból készíthetik el egyedi, házasított pálinkájukat, amelynek maguk állíthatják be az illatát, ízét és alkoholfokát. Az újdonsült „mesterek” 2,5 dl-es kiszerelésű, saját címkével és névvel ellátott palackban vihetik haza egyedi párlatukat.

Az igazi ínyencek pedig kipróbálhatják mi születik a zöldségpárlatok és a prémium kézműves bonbonok találkozásából. A Lady Levender Csokoládé Manufaktúra tulajdonosa ugyanis különleges bonbonjaiba Brill pálinkákat és zöldségpárlatokat tölt.

 

 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner