Teltház volt a III. Budavári Sörfesztiválon

Események
Tipográfia

Ismét teltházas volt a III. Budavári Sörfesztivál, a folyékony kenyér szerelmesi mintegy 150 ezer korsó sört fogyasztottak el az első igazi nyári hétvégén.
A hazai sörgyárak és importőrök ismert márkái mellett a kézműves sörfőzdék termékei is rendkívül népszerűnek bizonyultak.

Június 13. és 16. között a korábbi évekhez hasonlóan közel 200 féle sörrel és sörimádók ezreivel töltötte meg a Budai Várat a III. Budavári Sörfesztivál. A népszerű hazai és import sörök mellett idén a kézműves sörök is helyet követeltek maguknak a rivaldafényben: minden harmadik hazai sörfőzde képviseltette magát a fesztiválon, a főzőmesterek pedig számos szezonális újdonságot mutattak be.

„Nagyon örülünk, hogy ekkora érdeklődés övezte a fesztivált, és biztosnak láthatjuk a sörünnep helyét a Budai Vár nyári programjában. A korábbi évekhez hasonlóan szombaton volt a legnagyobb látogatószámunk, sörimádók ezrei vették birtokukba a festői szépségű Budai Vár Hunyadi és Oroszlános udvarát. A nagy hazai sörgyárak és a sörfőzdék láthatóan inspirálták egymást, ami a kínálatban és a minőségben is megmutatkozott.” – nyilatkozta Kurucz Dániel, a Sörfesztivál Kft. képviselője, a fesztivál egyik főszervezője.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner