Stílusok, ízek és dallamok a III. Pezsgő Világ Fesztiválon

Események
Tipográfia

A Pezsgő Világ III. Pezsgő és Champagne Kóstoló Fesztivál vendégei szeptember 4-én és 5-én varázslatos környezetben, a Buddha-Bárban kóstolhatják végig az eltérő stílusokban, de kivétel nélkül magas minőségben elkészített buborékos italokat; pezsgőket, könnyű proseccókat és finom cavákat, légies crémantokat és champagne-okat.

A Pezsgő Világ kiállítói összesen több mint ötven meggyőző érvet sorakoztatnak majd fel, miért érdemes minden alkalomra és minden napszakban gondolni a pezsgőre, amely sokkal több, mint a jeles alkalmak itala. A minőségi magyar pezsgők és ikonikus márkák, például a Dom Pérignon vagy a Cristal mellett bemutatkoznak majd olyan újdonságok is, mint a FIFA Labdarúgó-világbajnokság hivatalos beszállítójának választott Taittinger ház Nocturne-je, vagy a Première Bulle – a világ legelső palackban erjesztett pezsgőjének örököse.

A szervezők célja, hogy a pezsgőkultúrával ismerkedők ne csak élményekkel, de információkkal is gazdagodjanak. Ezért a szakértő kiállítóktól megtudhatják hol, milyen módon és mely szőlőfajtákból készülnek kedvenceik, a pezsgő- és champagne-kurzusokon pedig még több titkot árulnak majd el a neves előadók.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner