Frissülj fel a nyár legmenőbb borkoktéljaival!

Hírek
Tipográfia

A nyári forróságban nincs is üdítőbb, mint egy kellemes teraszon élvezni a jéghideg fröccsöt vagy rosét. Pár hozzávalóval viszont tovább fokozhatjuk az élményt és könnyen mediterrán koktélt készíthetünk kedvenc italainkból. A Kovács Borház nyári borkoktéljait bárki egyszerűen elkészítheti és igazi tengerparti hangulatot varázsolhat otthonába vagy egy baráti összejövetelre.

 

Fruska Spritz

-      3 rész habzó bor (Fruska)

-      2 rész Aperol

-      1 rész szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktélt ízlés szerint feldobhatjuk gyümölcsökkel, a Kovács Borház a narancs szeletekre esküszik.

Epres Rosie

-      2 dl rosé (Pipacs)

-      3 cent málna vagy eperszörp

-      1 dl szóda

A boros poharat töltsük meg jéggel, majd adjuk hozzá az italokat. A koktél még finomabb friss eperrel vagy málnaszemekkel.

Ginger Gentleman

-      2 dl száraz fehérbor (Gavallér)

-      1 dl gyömbérital

A bor és gyömbérüdítő párosát tökéletesen kiegészítik a narancs és citromszeletek.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

trendfm

Chef pincer banner