Kifutóra lépett a Heineken

Hírek
Tipográfia

Egyedi lépésre szánta el magát a Heineken: először jelenik meg hazánkban divat kollekcióval. A márka limitált darabokból álló kollekcióját a BP Clothing tervezői alkották meg, és Budapest jól ismert személyiségei a modelljei.

A magyar divatvilágban egyedülálló kezdeményezésre szánta el magát a Heineken. A világ elsőszámú prémium sörmárkája arra kérte fel a BP Clothing tervezőit, hogy hozzanak létre egy különleges kapszula kollekciót a Heinekent szerető közönségnek. A streetwear ruhákból álló Open Your City kollekciót Budapest rezgése inspirálta, és olyan ismert arcok látták el kézjegyükkel, mint DJ Nara, Éder Krisztián, Fluor Tomi, Istenes Bence, Jumo Daddy, Kiss Miklós, Metzker Viki, Molnár Veronika és Lenkey Ákos. A kollekció a BP Clothing Wesselényi utcai üzletében érhető el.

„Inspirációnk a város és a kozmopolita korszellem. Az Open Your City kollekció egyrészt az ikonikus Heineken palack manifesztációja, másrészt a város erőteljes lenyomata. A ruhadarabokon megjelenő 1873 évszámnak pedig hatalmas jelentősége van, hiszen ebben az évben egyesült Buda és Pest illetve született meg a Heineken márka.” – mondta Lenkey Ákos, a BP Clothing alapító-tulajdonosa.

A Heineken többször bizonyította már elkötelezettségét Budapest és a divat iránt. A Design Terminál divateseményét évek óta támogató márka most azonban nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő a Gombold Újra! döntő közönsége előtt. A Lukács Gabi rendezte óriási show keretében ugyanis elsőnek mutatta be a BP Clothing-gal közös, Open Your City elnevezésű kollekcióját.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner