A Nespresso segíti a Magyar csapat felkészülését a Bocuse d’Or versenyre

Hírek
Tipográfia

A Bocuse d’Or a világ legrangosabb szakácsversenye, melynek világversenyét minden második évben Lyonban rendezik, európai selejtezőit pedig Európa különböző nagyvárosaiban. 2016 májusában Budapest ad otthont ennek a „séfek olimpiájaként” is számon tartott rendezvénynek, ezért a Nespresso a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú támogatójaként segíti a magyar csapat felkészülését.

A Nespresso magas elvárásainak a világ kávétermésének csupán 1-2 százaléka felel meg. A kiváló minőségű kávé, az egyedülálló, fejlett technológia és a Nespresso Club szolgáltatásai mind hozzájárultak ahhoz, hogy a márka a kávézás legkifinomultabb élményét nyújtsa, csakúgy, mint ahogy a Bocuse d’Or is a gasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvénye, a szakma csúcsa. A magas technikai nívó és a lélegzetelállító kreativitás mellett a megfelelő íz önmagában még nem garantálja a Bocuse d’Or versenyen a győzelmet. A kifogástalan mennyiség, a lenyűgöző látvány és a tökéletes tálalás is jelentős szerepet játszik a pontok alakulásában. Ezek az értékek a Nespresso számára is fontosak, ezért vált a Nespresso a lyoni séfverseny hivatalos kávé partnerévé 2008-ban. A Nespresso a tökéletesség és az innováció iránti szenvedélyes elkötelezettsége jeléül 2015-ben ötödik alkalommal is a világverseny mellé állt. A fine dining rajongók és a legnevesebb séfek egy hétig tartó csúcsrendezvényén mintegy 80.000 Grand Cru kávét szolgáltak fel. A nemzetközi együttműködés folytatásaként 2015. novemberétől a Nespresso a Magyar Bocuse d’Or Akadémia arany fokozatú támogatójaként lép elő.

A Bocuse d’Or következő európai döntőjét Hamvas Zoltán séf elnökletével 2016. május 10-11-én, Budapesten, a Hungexpo területén rendezik. Itt választják ki azt a 11 séfet, akik részt vehetnek a 2017-es lyoni világversenyen.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner