Mantaro Café – A misztikum megérkezett

Hírek
Tipográfia

Mantaro Café néven új HoReCa márkával jelentkezik a hazai kávépiac egyik legjelentősebb képviselője, a Mocca Negra Zrt.
Mi a közös a Dél-Amerikában, Ázsiában vagy éppen Afrikában termesztett kávékban?

Talán a misztikum. Az a misztikum, amely nem csak az említett, kávé exportban élen járó kontinensek országait hódította meg, de saját kultúrával bír az arab világban, és ma már Észak-Amerikában, valamint Európában is. Ezt a misztikumot szeretné becsempészni Magyarországra is a HoReCa szektorban idén debütáló Mantaro Café.

A HoReCa üzletág nagyon jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt 10-15 évben. Míg korábban mindössze 2-3 cég fedte le az egész magyar piacot, mára nagyon sok kis független cég is beszállt a partnerekért folytatott küzdelembe. Korábban a minőség nem volt elsődleges, hiszen az emberek nem tudták, hogy milyen egy jól elkészített kávé, a vendéglátósok pedig örültek, hogy drága kávégépet és egyéb kiegészítőket kaptak.

Mára a kávézás egy stílussá, életérzéssé vált, és így az üzletág is megváltozott: ha egy cég nem tud megfelelő minőséget kínálni, hosszútávon nem tud fennmaradni. Éppen ezért, mi úgy látjuk, hogy Magyarországon a prémium kategóriában még mindig nagyon sok potenciál van, ha valaki képes a kiváló minőségű kávé mellett teljes körű szolgáltatási csomagot is kínálni partnereinek. A Mantaro Café pedig nemcsak prémium kávét nyújt a fogyasztóknak, de kiegészítő termékei is a prémium kategóriához tartoznak. Egy jó kávé lefőzéséhez nem elég, ha a kávé jó, kell egy jó kávéfőző gép, illetve egy kiterjedt barista ismeretekkel rendelkező felszolgáló. Mivel mi nem tudjuk a pincérek kiválasztását befolyásolni, ezért inkább olyan gépeket nyújtunk partnereink részére, amelyek tökéletesen alkalmasak az általunk kínált, kiváló minőségű kávék lefőzésére.

Mi, a Mantaro Cafénál arra törekszünk, hogy a fogyasztó a kávézás minden pillanatát élvezze. Céljaink megvalósításához olyan partnereket keresünk, akik hozzánk hasonlóan elhivatottak, és alkalmasak a hosszútávon fenntartható, rentábilis együttműködésre. Elsősorban a magasabb, prémium kategóriás vendéglátóegységekkel dolgozunk együtt, de a közeljövőben szeretnénk nagyobb szállodaláncokkal is partnerviszonyt kialakítani, hogy a Mantaro Cafén keresztül minél többen megismerhessék a kávézás igazi, aromákban gazdag, misztikus világát.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner