20 budapesti helyszínre érkezik a Heineken Star Serve programsorozat

Hírek
Tipográfia

A Heineken idén nyáron a fogyasztók kezébe adja a felejthetetlen sörözés kulcsát: képzett csapoló mesterei segítségével bárki saját magának csapolhatja a világ egyik legnépszerűbb prémium sörét. A Heineken önkiszolgáló sörcsapjai egész nyáron át több budapesti helyszínen lesznek megtalálhatók a Star Serve programsorozat részeként.

A tökéletes csapolt sör élményét a csapolás körülményei, így például a sör és a pohár hőmérséklete, a csapolás technikája és a sörhab vastagsága is döntően befolyásolja. A tökéletes sörcsapolás 5 lépését bárki megtanulhatja a Heineken képzett csapoló mestereitől, aki ellátogat a Star Serve program belvárosi helyszíneire és vásárol két korsó Heinekent, amit aztán magának csapolhat le a kifejezetten erre a célra felállított Star Serve sörcsapon.

„Két éve indult el Magyarországon is a nemzetközi Heineken Star Serve program. Célja, hogy a csapolt Heineken a lehető legmagasabb minőségben kerüljön a fogyasztók elé. A programban eddig vendéglátóhelyek pultosainak biztosítottunk professzionális képzést, amelynek keretein belül elsajátították a tökéletes sörcsapolás mesterfogásait. Idén a  fogyasztók bevonásával frissítjük fel a programot, mégpedig azzal, hogy saját maguknak csapolhatják a Heinekent, ezzel még inkább felejthetetlenné tesszük számukra a sörözés élményét” – mondta el Lőrincz Barbara, a Heineken márka menedzsere.

A Star Serve program májustól szeptemberig összesen húsz budapesti vendéglátóhelyre látogat el. A Heineken csapoló mesterei és a Star Serve sörcsapok csütörtök, péntek és szombat esténként 7 órától éjfélig egyszerre öt helyszínen lesznek megtalálhatók.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner