Rendhagyó DJ verseny a Tuborg támogatásával

Hírek
Tipográfia

Rendhagyó DJ versenyre kerül sor idén május 25-től, amely nemcsak azért különleges, mert most profik mérik össze tudásukat, hanem azért is, mert a Music Killers Top DJ-i megpróbálják a legizgalmasabb életérzéseket – play, sing, feel, dance – közvetíteni. A kifejezetten a versenyre készülő szettekre online szavazhat a közönség a mytuborg.hu oldalon, a végső párbajt pedig egy óriási buli keretében vívja majd a két legjobb DJ július elején.

A Tuborgnál idén minden a színekről szól, nemcsak a kupakok pompáznak ötféle színben, de a színek mindegyike egy-egy életérzéssel is társul: a narancssárga a játékosságot, a piros az éneklést, a zöld az érzéseket, a citromsárga a táncot szimbolizálja. Az ötödik szín, a kék, a megosztásé. A Tuborg az élet vidám oldalát ünnepli új, színekkel teli kampányában, mely arra bátorítja az embereket, hogy hétköznapjaikat feledhetetlen pillanatokká tegyék. A színes csomagolás természetesen továbbra is a megszokott prémium minőséget takarja.

A vidám hangulatokat és érzéseket összefogó erő nem is lehet más, mint a zene. A Tuborg ezért idén egy nagyszabású és rendhagyó DJ versenyt szervez, amelyben a 89,5 Music FM esti DJ Showja, a Music Killers Top DJ-i csapnak majd össze. Metzker Viktória, Lotfi Begi, Newik és Antonyo egy-egy szín és érzés képviseletében igyekeznek majd elnyerni a nagyérdemű elismerését. A verseny érdekessége, hogy ezúttal nem amatőr DJ-k mérik össze tudásukat, hanem már ismert és elismert arcok csapnak majd össze a keverőpult mögött. Május 25-től 4 héten át minden hétfő, kedd, szerda és csütörtök este lesz élőben hallható 1-1 Tuborg által támogatott Music Killers mix, amire aztán szavazni lehet.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner