Új vezető a The Coca-Cola Company hazai leányvállalatánál

Hírek
Tipográfia

Niklós László személyében új, magyar vezető irányítja a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft.-t, az üdítőipari világcég hazai leányvállalatát. A szakember június elsejétől tölti be a vezetői pozíciót.

2015. június elsejétől Niklós Lászlót nevezték ki a Coca-Cola hazai leányvállalatának, az atlantai központhoz tartozó, márkákért felelős Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft.-nek az élére. Niklós László Adrian Cernăuţant váltja, aki az osztrák piacon folytatja tovább tevékenységét hasonló munkakörben.

A közgazdász végzettségű szakember, csaknem húsz éve csatlakozott a Coca-Cola csapatához. Ez idő alatt számos különböző pozíciót töltött be márkamenedzsment és üzletfejlesztési területeken. Többek között márkamenedzsere volt a Coca-Cola light-nak, Kinley-nek, részt vett a Coca-Cola zero hazai bevezetésében, de tapasztalatokat szerzett régiós és nemzetközi pozíciókban is. Az elmúlt három évben a NESTEA nemzetközi marketing és kereskedelmi vezetőjeként a közép- és dél-európai régióért, valamint az orosz piacért felelt a részben Coca-Cola rendszerhez tartozó BPW vállalatnál.                       

A Coca-Cola vállalat a változástól a lokális piacok és a hazai döntéshozók további megerősödését várja. Az új vezető kinevezése és más, várható változások a márkákért felelős Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft.-t érintik, ami továbbra is összehangolt tevékenységet folytat a Coca-Cola HBC Magyarországgal, amely a Coca-Cola termékek palackozását és kereskedelmi forgalomba hozatalát végzi.  

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner