Nemzetközi innováció Orosházáról a belső mintázatú boros palack

Hírek
Tipográfia

Magyarországon először kerül bolti forgalomba az a különleges, belső mintázatú boros palack, amely innovatív eljárással, Orosházán készül. Az egyedi üvegbe elsőként a szekszárdi Eszterbauer Borászat rozéja kerül, amellyel napokon belül koccinthatunk. A palack segítségével a magyar borászok egyedi mintázatú, kreatív boros palackokkal tehetik még különlegesebbé boraikat.

 

Az Orosházi Öblösüveggyárat üzemeltető O-I az év elején mutatta be fehér és rozé borokhoz ajánlott belső mintázatú palackját a magyar borászoknak. A hazánkban tervezett palack célja, hogy a borászok saját elképzeléseik alapján még egyedibbé tehessék a boraikhoz illő üveget bármilyen felirat, logó vagy motívum elhelyezésével. A 750 ml-es menetes szájú, úgynevezett Bordolese Nobile palack minden darabja egyedi, a gyártási eljárásnak köszönhetően nincs két teljesen egyforma üveg.

 

A Szekszárdi Borvidék egyik legnevesebb borháza, az Eszterbauer Borászat elsőként 2014-es Öröm Rozé Cuvée borát tölti a belső mintázatú üvegbe. A nyári frissítőként ajánlott rozé bor palackozásához a borászat 7000 üveget rendelt, melyek napokon belül a boltokba kerülnek.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner