Innováció az alkoholmentes sörök piacán - Soproni 0.0% Maxx

Hírek
Tipográfia

Vannak alkalmak, amikor nem ihatunk alkoholt, pedig jólesne egy sör, akár az ebéd mellé, akár sportolás után, vagy egy baráti kiruccanáson, esetleg autóvezetés előtt.

Ezért a Soproni megalkotta az új Soproni 0.0% Maxxot - egy sört alkohol nélkül, amely bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

Széleskörű, innovatív és minden fogyasztói igényt kielégítő alkoholmentes portfóliójának köszönhetően hazánkban a márkázott alkoholmentes sörök piacát a HEINEKEN Hungária Zrt. vezeti. A HEINEKEN Hungária és ezen belül a Soproni márka nem állt meg az eddig megszokott alkoholmentes söröknél, a hagyományos gyártástechnológiák határait átlépve elkészítették az alkoholmentes sörök legújabb generációját, a Soproni 0.0% Maxxot.

„Az új termék titka a különleges gyártási folyamatban és az olyan alapanyagokban rejlik, mint például a búzamaláta, amely a kellemesen keserédes, kicsit búzasörre emlékeztető ízért felel” – árulta el Szabó Árpád, a Soproni sörfőző mestere. „A Soproni 0.0% Maxx esetében - a többi alkoholmentes sörrel ellentétben - az erjesztés során az alkoholos erjedés nem indul el, így azt később nem kell kivonni a sörből. Az új Soproni 0.0% Maxx így nem csupán egy alkoholmentes sör a sok közül, hanem valódi sör alkohol nélkül.”

A Soproni különleges Facebook-alkalmazást indított. November 17-ig országszerte bárki jelentkezhet a „Maxxold ki az ebédidőd!” játékra, és a legszerencsésebbek megnyerik majd a különleges helyszínen szervírozott meglepetés-ebéd egyikét maguk és kollégáik számára.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner