Elárverezik a bezárt budapesti Douwe Egberts gyár eszközeit

Hírek
Tipográfia

Árverést rendeznek a Douwe Egberts Hungary Zrt. eszközeiből a budapesti gyártóüzem bezárása miatt – közölte az Intergavel aukciószervező társaság vezetése.

A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A használt, de jó minőségű eszközökre, gépekre csak online lehet licitálni. A gyárban 2014. decemberében állítják le a termelést.

Online aukción értékesítik a Douwe Egberts magyarországi gyárának eszközeit, berendezéseit. Az árverésen összesen 213 tételre lehet ajánlatot tenni, a teljes kikiáltási ár 82 000 euró – tájékoztatott Kocsis Csaba, az árverést szervező társaság ügyvezetője. A tételek között számos raktározásban, logisztikában használatos eszköz van. Ilyenek például a vontatható anyagszállító kocsik, konvejor pályák, illetve zsugorfóliázó, címkéző, és palettázó berendezések. A népszerű Salgó polcokból 25 tétel is rendelkezésre áll, ezek iránt várhatóan nagy lesz az érdeklődés, már most több licit érkezett rájuk. Az árverésen egy, a magasabb raktárakban nélkülözhetetlen elektromos targonca is keresi új tulajdonosát. Ezeken kívül szerszámgépek, fémmegmunkáló eszközök, nyomtatók, mérlegek, szekrények várják új gazdájukat. A legmagasabb kikiáltási árú tétel egy palettázó, amely 3000 eurótól vihető el. Az árverésen egyszerű regisztráció után lehet részt venni, a tételekért mindenki egyenlő eséllyel indul – ismertette az ügyvezető.

Az aukció december 17-én zárul, egy nappal előtte a helyszínen meg lehet nézni az aukcióra szánt tételeket. A teljes tétellista és a részvétel feltételei megtekinthetők a www.intergavel.hu oldalon. 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner