A Szigetközi Friss Víz a Bocuse D’Or döntőjén

Hírek
Tipográfia

Komoly érdeklődés kíséri a Szigetközi Friss Víz és külföldi brandjének a Panta Aqua The Waternek bemutatkozását a Bocuse D’or-on. A világ egyik legrangosabb szakácsversenyével párhuzamosan nagyszabású élelmiszeripari kiállítás is zajlik Lyonban.

A Bocus D’Or Akadémia Magyar Tagozata szigorú előválogatást követően választotta ki azokat a magyar termékeket, amelyek méltón képviselhetik hazánkat a rangos eseményen. A Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water nem csak a kiállítás magyar standján kap kiemelt szerepet, de ezt a vizet kóstolhatják meg a szakácsverseny VIP vendégei is.

A Bocuse d’Or a világ egyik legnagyobb presztízzsel bíró chefversenye, melyet 20 évvel ezelőtt Paul Bocuse mesterszakács alapított. Az eseményt kétévente rendezik meg, a döntő helyszíne mindig Lyon. Franciaországban kimagasló népszerűséggel bír a rendezvény. A gálát élőben közvetíti a tévé, többórás élő show-ban vonulnak fel a világ legjobb séfjei, a rendezvényen pedig ott van mindenki, aki számít ebben a szakmában. A szakácsolimpián idén a VIP részben csak magyar és francia ételeket és italokat kínálnak a magas rangú vendégeknek. Emellett a rendezvényt rangos élelmiszeripari kiállítás is kíséri.

A Bocuse D’Or Akadémia Magyarországi Tagozata szigorú előválogatást tartva választotta ki azokat a magyar termékeket, amelyek méltó képviselői lehetnek hazánknak az eseményen. A Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water a kiállításon a magyar stand kiemelt szereplője. Itt nemcsak a nagyközönség, hanem a gasztronómiai szakma szakértői is megismerkedhetnek a kiváló magyar termékkel. Emellett a már említett VIP részben is bemutatkozik a Szigetközi Friss Víz és külföldi brandje a Panta Aqua The Water.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner