Destillata: az Agárdi az év párlatfőzője

Hírek
Tipográfia

Az Agárdi Pálinkafőzde nyerte el az év párlatfőzője címet a 2015-ös Destillata  nemzetközi párlatversenyen.  Ezüstérmes a svájci Heiner's, bronzérmes a német Liebl főzde. Az év felfedezettje a felső-ausztriai Deisinger Hof pálinkaműhely lett.

A legjobb minőségű termékek közé került a Gyulai Pálinka Manufaktúra, a Szárban működő Spirits 68 (Nobilis Pálinkafarm), a soproni 1 Csepp Pálinka, a kaposvári Gyenesei Pálinkárium, a Dunakilitiben működő Rácz és Rácz Pálinka Manufaktúra és a soltvadkerti Schiszler Pálinka is a Zsombos-Drinktől a zsűri értékelése szerint.    
Nagyon jó minősítést kapott a kiskőrösi Kunság-Szesz és 895 Hunnium, az etyeki Pap és Pap (Etyeki Czimeres Pálinka), Tavasz Sándor Ajkáról, a györkönyi Vitalis (Márton és Lányai Pálinka), a békéscsabai Árpád és Vadász Pálinka, a Tuzséri Pálinkamanufaktúra és a jászberényi Krasnyánszki Krisztián pálinkája.
Jó minőségi elismerést a kisvárdai Várda Drink kapott.  
    Kilenc országból 162 üzeme vett részt a versenyen, a zsűri csaknem 1500 terméket értékelt. Ausztriából 88, külföldről 74, Magyarországról 25 pálinkafőzde vett részt a Destillatán.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner