VinCE Balaton idén is a Kékszalag Nagydíj hétvégéjén

Hírek
Tipográfia

A Balaton, a borok és a vitorlássport rajongóit idén is Balatonfüredre várják, ahol 2014. július 10-től a Kékszalag tókerülő verseny több száz résztvevője a vízen, a legjobb nyári borkínálat pedig a Tagore sétányon és a Vitorlás téren sorakozik fel.

A VinCE Balaton szervezői most sztárvendégekkel közösen indították el FINOM kampányukat, a fesztiválra pedig ingyenes koncertekkel, futballvilágbajnokság-közvetítéssel és exkluzív élménykóstolókkal készülnek.

A harmadik VinCE Balaton és a 46. Kékszalag Nemzetközi Tókerülő Távverseny idén 2014. július 10. és 13. között várja majd a vitorlássport, a Balaton és a bor rajongóit Balatonfüreden. A rangos Kékszalag megmérettetés a legnagyobb és leghosszabb távon, 160 km-en futó verseny, míg a parti kísérőrendezvény hűsítő borokkal, minőségi gasztrokiállítókkal és ingyenes koncertekkel alapozza meg a jó hangulatot és várja a befutókat.

A fesztivál kevésbé a borszakértésről, inkább a FINOM borokról szól majd – ezzel a hívószóval indítottak most figyelemfelkeltő kampányt, amelyhez sztárvendégek is csatlakoztak. „A borokról való beszélgetésekbe belekúsztak a szakszerű borleírások kifejezései, pedig más a kóstolás-bírálás és más a boldog borozás. Nyáron a mesterséges kifejezésektől bátran szabaduljunk meg, a szakkifejezéseket nyugodtan hagyjuk meg a szakértőknek és ne szégyelljük, ha egy bor szerintünk egyszerűen FINOM. Ne csak kóstoljunk, azt se felejtsük el: a bor azért van, hogy megigyuk!” – mondta Németh Ágnes, a VinCE Balaton szervezője. „Fontosnak tartjuk, hogy a nyár slágerborairól, kedvenceiről mindenki frusztráció nélkül merjen mesélni, akár a legegyszerűbb jelzőkkel. A boros közösség és minden rendezvény akkor érte el a célját, ha egy borról bárki el tudja dönteni, hogy finom-e és szívesen inna-e még egy pohárral.” – tette hozzá Peller Ágnes szervező.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner