III. Paloznaki Jazz és Bor Piknik

Hírek
Tipográfia

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született. Idén 2014. augusztus 8-9. között harmadik alkalommal rendezik meg a fesztivált a Balaton északi partjának egyik leghangulatosabb falujában.

Két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció ad koncertet. A Paloznaki Jazz és Bor Piknik 2012-ben került először megrendezésre egy színpaddal, idén először két színpadon játszanak majd a zenekarok, a Microsoft Nagyszínpadon a sportpálya feletti domboldalon és a Homola Pincészet színpadán, a Tájház udvarán.

A piknik hangulatot piknik kosarak és gasztro vásár biztosítja a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit.

 A fesztivál házigazdája a Homola Pincészet, melynek Vinotékája egész nyáron üzemel a Tájház udvarán. A rendezvény társszervezője a Paloznaki Önkormányzat, a fesztiválon értékesített támogatói jegyek bevételével a szomszédos Felsőörsön működő Snétberger Központ munkáját segítik.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner