Zwack Unicum: Múzeumok Éjszakája két helyszínen

Hírek
Tipográfia

Idén is izgalmas program-kínálattal várja a látogatókat a Zwack Unicum Nyrt. A Soroksári úti patinás gyárépület udvarán június 21.-én szombaton, már délelőtt elkezdődnek az események.

11,00 és 13,00 óra között ma már ritkaságnak számító, klasszikus Mercedes-modellek vonulnak fel, a jubileumi, tízedik Mercedes Budapest Classic Grand Prix egyik állomása ugyanis a Zwack Múzeum és Látogatóközpont. Az esti programok 18 órakor kezdődnek.  Folyamatosan zajlik, így bármikor be lehet kapcsolódni az évek óta nagy népszerűségnek örvendő Unicum mentor-programba, amelyet Gulyás Csaba italszakértő vezet, de meg lehet tekinteni a Zwack Család történetét elmesélő filmet, a múzeumban a családi ereklyéket-relikviákat, a galérián pedig Európa egyik legnagyobb, egyedi italokat tartalmazó, 17 ezer darabos mini-palack gyűjteményét. Sőt, idén az eredeti állapotában felújított Unicum-szíve lepárló is várja a látogatókat.

Egy fiatal egri borász és az ő három saját bora. A kínálatban új program-elem a Bolyki János által tartott exkluzív borkóstoló. A 2012-ben az Év Gasztro-borászának is megválasztott termelő június 21-én, a maga lebilincselő stílusában 3 ellenállhatatlan bort mutat be a Zwack Izabella Borkereskedés egri választékából. A terítéken egy Királyleányka, egy Rosé és egy Bikavér.

Unicum és bor mentorprogram, legenda, misztikum, minőségi zene - a Zwack Múzeum és Látogatóközpontban mindenki talál kedvének, érdeklődési körének megfelelő, emlékezetes elfoglaltságot az éjféli kapuzárásig!

A budapesti helyszín mellett idén a herendi közönség is betekintést nyer a Zwack család, az Unicum misztikus világába. A két hungaricum, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és Zwack Unicum Nyrt. együttműködésének köszönhetően ugyanis a manufaktúrán belül működő múzeumban június 21.-én este 18 órakor „Unicum: egy legenda palackban” címmel exkluzív kiállítás nyílik, amelyet Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke nyit meg. A tárlat öt teremből áll, mindegyik különböző tematikára épül. Családi film, relikviák, plakát-gyűjtemény - a Zwack család és az Unicum 220 éves történetét mesélik el. 

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner