Drinks Business Award 2014 díj

Hírek
Tipográfia

A Taste Hungary Budapesten működő turisztikai vállalkozás nyerte el az idei, rangos Drinks Business Award 2014 díjat “A bor- és párlat-turizmus fejlesztése területén elért kiemelkedő teljesítményért” kategóriában.

A cég Magyarország legjobb borászatait és ételalapanyag-termelőit felvonultató gasztronómiai és bortúrák szervezésével foglalkozik. A díj nyerteseit a londoni bormustrán (London Wine Fair) mutatták be június 3-án.

Az évente kiosztott Drinks Business Awards mostanra egy rangos, szakmailag mérvadó, nemzetközileg is elismert díjjá nőtte ki magát a bor- és szeszesital-iparágon belül. A Drinks Business vezető brit szeszesital-ipari kiadvány immáron 11. éve adományoz különböző díjakat és elismeréseket a világ vezető italos cégeinek, olyan kategóriákban, mint a kiskereskedelmi szektor, importőrök, logisztika, design és marketing. „A Drinks Business szakmai díját azért hoztuk létre, hogy elismerjük és kiemeljük azokat a top-teljesítőket, akik a nemzetközi italiparágon belül valamilyen kiemelkedő eredményt értek el”- említette a magazin. „A díj, amelynek nyerteseit évente bemutatjuk a London Wine Fair rendezvényén, a kiemelkedő vállalkozók számára lehetővé teszi, hogy nagy nyilvánosság előtt részesülhessenek szakmai elismerésben, méghozzá a szakma legbefolyásosabb képviselői előtt.” A Taste Hungary a turizmus kategóriájában győzött, maga mögött hagyva olyan befutókat, mint a Stellenbosch Wine Routes és a La Motte Wine Estate, melyek mindketten Dél-afrikai vállalkozások.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner