Készíts saját cidert a Strongbow segítségével

Hírek
Tipográfia

A cider 2010-ben jelent meg Magyarországon, évről évre dinamikusan növekvő kategória, egyre nagyobb teret hódítva magának a fiatalok körében. Sokan azonban mégsem tudják, hogyan és miből készül az igazi cider, a Strongbow ezért szeretné megismertetni az embereket a cider-készítés rejtelmeivel.

A kampány középpontjában a gyümölcs áll, hiszen minden üveg Strongbow egy egész, érett, zamatos alma levét tartalmazza.

Kevesen tudják, hogy a cider elkészítése 12 összetett lépésből áll; ahhoz, hogy minőségi ital kerüljön a poharakba mindegyiknek tökéletes összhangban kell követniük egymást: almaszedés, mosás, válogatás, préselés, almalé-koncentrátum elkészítése, víz hozzáadása, erjesztés, szűrés, ízesítés, minőség-ellenőrzés, hűtés / szűrés és palackozás.

Emellett a cidernek kiváló minőségű összetevőket kell tartalmaznia: a magyarországi márkák közül például a Strongbow az egyetlen, amelyik 50%-ban valódi gyümölcsből készül. A márka elkötelezett híve annak, hogy mindenki megismerhesse a minőségi cidert, ezért kreatív edukációs kampányt indít.

Egy Facebookon induló alkalmazás segítségével a ciderkészítés összes fontosabb fázisát bemutatja a Strongbow, ráadásul a felhasználókat is bevonja az ital elkészítésébe. Így mindenki elkészítheti saját, személyre szabott ciderét. A palackozott, virtuális Strongbow-t a játékosok saját nevükkel ellátott faládában oszthatják meg barátaikkal a Facebookon, sőt kis szerencsével akár a való életben is, hiszen 40 játékos névre szóló ládában kapja meg a négyféle Strongbow ízt tartalmazó ajándékot. Az applikáció az alábbi linken érhető el, és mától játszhatunk saját italukért: http://on.fb.me/SNyDcw

A közösségi oldal azonban nem az egyetlen eszköz arra, hogy a fogyasztók alaposabban megismerhessék a minőségi cidert. A Strongbow cider-automatákat helyez el júliusban 10 budapesti helyszínen, ahol a járókelők egy alma felhasználásával készíthetik el az italt, bepillantást nyerve a minőségi, természetes almabor-készítés lépéseibe.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner