A Heineken felfedi Budapest titkait

Hírek
Tipográfia

A Heineken saját városunk titkait fedi fel a hazánkban most induló Cities kampányában, melynek reklámfilmje mától látható. A kampány részeként a világ nagyvárosait, köztük Budapestet megjelenítő limitált kiadású palackokkal is készül a márka.

„A Heineken fogyasztói főleg olyan fiatal felnőttek, akik ismerik városuk legjobb programjait, helyeit, és szeretnek, minden újdonságról és érdekességről értesülni. A Cities kampánnyal szeretnénk bemutatni a legjobb programokat, hogy fogyasztóink túlléphessenek a megszokásokon és felfedezhessék saját városuk különlegességeit” – mondta Nikola Sucur a Heineken márkamenedzsere.

Legyen szó szilveszteri lóversenyről, tematikus sétákról, éjszakai pop up bulikról, művészeti performanszokról, hajnali sporteseményekről, vagy városi párnacsatáról; Magyarország városai is bőven tartogatnak meglepetéseket. A márka legújabb reklámjában ezekhez hasonló izgalmas lehetőségekre hívja fel a figyelmet; hiszen el sem kell utaznunk ahhoz, hogy világraszóló élményekben legyen részünk. A Heineken átlagemberek és hírességek bevonásával ismerteti meg fogyasztóit az egyes városok programjaival, izgalmaival, hogy ezentúl senki ne maradhasson le az érdekességekről.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner