A Borsodi közreműködésével Miskolcon a jégkorong Magyar Kupa

Hírek
Tipográfia

A Borsodi névadó szponzorként állt a Magyar Jégkorong Szövetség és a Miskolci Jegesmedvék szervezésében 2014. március 28-30. között megrendezésre kerülő Borsodi Magyar Kupa mellé, amelynek idén a Miskolci Jégcsarnok ad otthont.

A Borsodi kiemelten fontosnak tartja regionális kapcsolatainak ápolását, a hazai pályán való aktív szerepvállalást. Ezt az elkötelezettséget fémjelzi a névadó szponzorként való jelenlét is, amely lehetővé tette, hogy a kupa idén a régió szívében, Miskolcon valósuljon meg.

A Borsodi, mint a régió első számú söre a hazai pályán való aktív jelenléttel kíván köszönetet mondani a helyi lakosoknak, erősítve így az együtt szurkolás élményét és szerepet vállalva a sört és sportot szerető közösségek életében.

Több olyan kezdeményezés is alátámasztja a Borsodi régió iránti hosszú távú elkötelezettségét, amely a hazai pálya fontosságát fémjelzi. A jégkorong kupa mellett idén februárban a Borsodi főszponzori szerződést kötött a régió legsikeresebb futball klubjával, a DVTK-val is.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner