Magyarország legnépszerűbb sörmárkája megújul

Hírek
Tipográfia

Jótékony célú sörfesztiválon, szűkebb hazájában, Sopronban mutatták be a Soproni márka megújult dizájnját és ízeit. A Soproni egy rangos nemzetközi díjat is elhozott – hangzott el az eseményen.

 A Soproni márka első sörfesztiválján a HEINEKEN Hungária Zrt. vezérigazgatója bejelentette, hogy Magyarország legnépszerűbb sörmárkája immár 15. alkalommal nyerte el a nagy presztízsű Monde Selection verseny aranyérmét. „Nagy öröm, hogy nemzetközi szinten is elismerik a Soproni magas minőségét, ezért sem változtatunk az ízén, amikor több mint 7 év után megújítjuk a márkánkat, és új termékekkel egészítjük ki a sörcsaládot. Külön öröm, hogy erről itt, Sopronban számolhatok be!” – mondta Joris Huijsmans.

Az ünneplésből kijutott Sopron városának is, hiszen a sörfesztivál teljes bevétele jótékony célt szolgált, a résztvevők három szervezet közül választhatták ki azt, amelyiket a Soproni márka tulajdonosa, a HEINEKEN Hungária Zrt. a befolyt összeget 2,5 millió forintra kiegészítve támogat. Emellett egy másik fontos bejelentésre is sor került: a vállalat több millió forint nagyságrendű szponzorációval segíti a Soproni Kosárlabda Club férfi csapatát. A támogatást jelképező mezt Joris Huijsmans vezérigazgató adta át a csapat tagjainak. A sörfesztivál látogatói a helyi fúvószenekar és a Magna Cum Laude koncertje mellett több együttes koncertjét is élvezhették.

 A fesztiválon megjelent és felszólalt a térség országgyűlési képviselője is, aki elmondta:„Sopron, Magyarország leghűségesebb városa, a Soproni pedig hűséges a városhoz. Sopron országgyűlési képviselőjeként külön örülök annak, hogy a vállalat minőségi termékeivel Magyarországon és a világban is viszi városunk jó hírét, miközben több száz helyi család megélhetését biztosítja. Sok sikert kívánok Sopron saját sörének, a Soproninak!” – tette hozzá Firtl Mátyás.

 „Magyarország kedvenc sörmárkájának tulajdonosaként a HEINEKEN hosszú távra tervez a magyar piacon, és vezető sörfőzőként tisztában vagyunk kötelességeinkkel: élen járunk az innováció területén, a megújult csomagolás mellett új ízeket is bevezetünk” – tette hozzá Joris Huijsmans.

 A népszerű citrusos ízekhez csatlakozik a lime-menta, és mostantól a magyar ízlésvilághoz közel álló kajszi ízben is kapható Soproni radler. A fogyasztók pontos tájékoztatását szem előtt tartva a sörpiacon elsőként a termékek címkéjén a tápértéket is feltüntetik. A táblázat megmutatja, hogy 100 ml termékben mekkora az energiatartalom, a szénhidrát, a fehérje, a zsír, a telített zsírsavak, az élelmi rost és a nátrium mennyisége. A százalékos értelmezés pedig az irányadó napi beviteli értékhez (INBÉ – 2000 kcal) viszonyítja, hogy 100 ml termékben a felsoroltakból mennyi van.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner