Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje a Zsindelyes

Hírek
Tipográfia

A Zsindelyes Pálinkafőzde 30 éve már, hogy a minőségi pálinkafőzést választotta. Az elsők közt megjelent pálinkamárka azóta már a fogyasztók kedvence lett, ez is alátámasztja azt, hogy az állandó, garantált minőségre való törekvés meghozza gyümölcsét.

A szakma is elismerte a Zsindelyest: a számos arany – ezüst - bronz és champion díjak mellett 2014 legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzdéje lett a Gyulán megrendezett Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupán.

A minőségi megfelelés legfontosabb visszaigazolása a fogyasztók véleménye. A mai labilis gazdasági helyzetben a főzde megtartotta erős pozícióját, mely egyértelmű válasznak tekintendő a piac részéről. Hogy pozíciójából ne veszítsen a márka, folyamatos belső, illetve külső minőségbiztosítási intézkedéseket tesz és ellenőrzéseket végez. A Zsindelyes márkával fémjelzett termékek mindegyike rendelkezik legalább egy szakmai versenyen szerzett elismeréssel, de az újfehértói meggypálinka tartja a csúcsot, jelenleg 18-szoros díjazásával. A komoly szakmai versenyek közül az egyik legnagyobb a gyulai Pálinka, Gyümölcs- és Borpárlat Világkupa. Az április 18-20 között megrendezett Gyulai Pálinkafesztivál keretein belül adták át az elismeréseket a főzdéknek, ahol a Zsindelyes a következő eredményeket érte el: négy arany, négy ezüst, tizenegy bronz. Igazán nagy elismerést jelent, hogy a 621 nevezett italból 13 kapott Champion-díjat, melyből egyet a Zsindelyes kapott meg. A szakma is elismerte a Zsindelyest: az arany – ezüst - bronz és champion díjak mellett 2014-ben Magyarország Legeredményesebb Kereskedelmi Főzdéje lett. A Zsindelyes Pálinkafőzde tulajdonosa, Papp József így nyilatkozott a gyulai Világkupán elért sikerekről: „Idén háromszoros jubileumot ünneplünk: 10 évvel ezelőtt született meg a Zsindelyes márka, még a kereskedelmi pálinkafőzés kezdetén, 30 éve alakult meg a Pálinkafőzde az ország negyedik magánfőzdéjeként és 50 éve, hogy gyümölcskutatók kinemesítették az újfehértói fürtös meggyet, a belőle főzött pálinkát pedig 2007-ben hatodikként az országban árujelzői oltalommal látták el és a Zsindelyes Pálinkafőzde zászlóspálinkájává vált. A jubiláló évünk illő megkoronázása a Világkupán elnyert díjak mindegyike, a „legeredményesebb főzde” cím pedig a fogyasztóknak tett ígéretünk megerősítése: a minőségből nem adunk lejjebb, nálunk a garantált Zsindelyes ízeket találja."

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner