Újdonság Magyarországon: Orangina gyümölcsital

Hírek
Tipográfia

Rázd fel, és ébreszd fel benne a gyümölcsöt… Az idei évtől Magyarországon is kapható az Orangina prémium szénsavas narancs gyümölcsital.

 Az Orangina egyedülálló ízét a természetes gyümölcslé tartalmának, a valódi narancsrostoknak és a mérsékelt szénsav tartalmának köszönheti. Az ital hozzáadott színezéket, tartósítószert valamint mesterséges ízfokozót nem tartalmaz. Minden palack üdítőital minimum 12% természetes gyümölcslé tartalommal bír – ebből 10% narancs és 2% citrom, grapefruit, illetve mandarin. Az alaposan kidolgozott és tökéletesen kiegyensúlyozott íz világot a 2% hozzáadott gyümölcshús teszi teljessé. A teljes élmény eléréséhez az Orangina fogyasztás előtt felrázandó, hogy a valódi narancs darabok elvegyüljenek az ízletes frissítőben.

 Az Orangina üdítőt Mr. Leon Beton alapította Franciaországban, 1936-ban. Álma az volt, hogy az emberek mindig és mindenhol élvezhessék a narancs ízét, egész éven át. Ma, 78 év elteltével, az Orangina közel 500 millió embernek ad felfrissülést nap, mint nap, több mint 60 országban.
Az üdítő jellegzetes, a kezdetektől fogva változatlan, buborék formájú üvege és narancshéj mintázata mára a mediterrán életérzés szimbólumává vált.

Az Orangina Magyarországon az egyedülálló 250ml-es buborék-üvegben, 330ml-es alu dobozban és az 500ml PET palackban érhető el az ország legnagyobb ital nagykereskedőinél és az importőr oldalán a www.fruitful.hu címen.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner