A Törley borok 2 borversenyen összesen 3 érmet szereztek

Hírek
Tipográfia

A Brüsszelben megrendezésre került “XXI. Concours Mondial de Bruxelles” nemzetközi borversenyen a magyar boroknak kiosztott összesen 4 érem közül 2 a Törley borok kaptak.

A 40 különböző országot képviselő 310 szakértő bíráló az idei évben is szigorú előírások alapján zsűrizte a 41 országból nevezett összesen 8060 mintát, melyek közül a Törley arany és ezüst érmén kívül még két magyar bor kapott ezüstérmet.

2014 májusában ünnepelte a Concours Mondial de Bruxelles borverseny fennállásának 20. évfordulóját, mely 20 év a változásokról, felfedezésekről és a világ legjobb minőségű borainak hajthatatlan felkutatásáról szóltak. A Concours Mondial de Bruxelles nemzetközi borverseny elsődleges célja, hogy garanciát nyújtson a fogyasztóknak kiválogatva azon kivételes minőségű borokat, melyek a világ különböző tájairól, megfelelő árszinten biztosítanak élvezetes fogyasztási élményt.

A Törley borok elismerése azonban itt még nem ér véget, ugyanis a Törley Chardonnay 2013 borát bronzéremmel tüntették ki a londoni székhelyű International Wine Challenge nemzetközi borversenyen, melynek eredményeit hasonlóan nemrég hozták nyilvánosságra. Londonban bronzérmet kapott a Törley Chardonnay Brut 2011 pezsgője.


hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner