Átvette az aranyérmet a Törley pezsgőmestere Londonban

Hírek
Tipográfia

Különleges díjjal térhetett haza Londonból a Törley, a hazai pezsgőkészítés mestere. A borvilág egyik legrangosabb megmérettetésének számító Decanter World Wine Awards verseny ünnepélyes díjátadóján -2013. szeptember 4-én - a Törley Tokaji Doux pezsgőt aranyéremmel, valamint Regionális Trófeával jutalmazták.

A több mint 1400 tétel közül alig kétszázan kaptak aranyérmet. Az még megtisztelőbb, hogy a kiosztott 156 regionális trófea közül az egyiket a Törley Pezsgőpincészet hozhatta el. A díjátadót Londonban a Royal Opera House patinás épületében rendezték meg, ahol az ünnepi vacsorán résztvevők megkóstolhatták a Törley Tokaji pezsgőt. A világ legelismertebb szakembereit felsorakoztató eseményen Koczuba Róbert pezsgőmester vehette át a kimagasló díjat - aki már 11 éve felügyeli a Törley pezsgők minőségét – Steven Spuriertől a DWWA elnökétől.
„Ez a pezsgő is bizonyítja, hogy kiváló alapanyagokból, megfelelő technológiai háttérrel, továbbá hozzáértéssel és alapossággal készíthető olyan minőségi, mégis elérhető árú termék, amely világszinten is megállja a helyét.” –mondta Koczuba Róbert.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner