Hatalmas bulival köszöntötte a 140 éves Budapestet a Heineken

Hírek
Tipográfia

Idén 140 éves Budapest – ennek alkalmából a szintén 140 éves Heineken egy exkluzív bulit rendezett szombaton, amelyen a látogatók és a jelenlévő hírességek éjfél után, november 17-én, éppen születése napján köszöntötték a fővárost. 1873-ban ugyanis ezen a napon vette át az új testület a Pest, Buda és Óbuda egyesülésével létrejött Budapest irányítását.

Budapest és a Heineken hosszú, mozgalmas múltja azóta összefonódik, hogy a holland sörmárka megjelent Magyarországon. Így nem volt kérdés, hogy a közös 140. születésnap méltó ünneplést érdemel: a nagyszabású buli a BP Clothing társszervezésében valósulhatott meg a HelloBaby Bárban, emellett pedig egy pólókollekciót is kiadtak, amelyen a Heineken és a főváros jellegzetességeit örökítik meg.

A szombat esti esemény díszletének minden eleme Budapest és a Heineken történelmére utalt: végig egy látványos vetítés futott a helyszínen, és a korábban Gozsdu-udvarban látható, Heineken Limited Edition dobozokból kirakott „Budapest140” feliratot mintázó installációt is átköltöztették a HelloBaby Bárba, ahol „HBP140” formában volt látható.

Nikola Sucur, a HEINEKEN Hungária Zrt. senior brand menedzsere az eseményen elmondta: „Nagyon szerencsésnek érzem magam. Egyfelől azért, mert a világ egyik legszebb fővárosában dolgozhatok, másfelől pedig, mert ez a város épp egyidős a világ legnemzetközibb sörével, a Heinekennel. Eddig soha nem volt lehetőségem egyszerre megünnepelni két ilyen jelentős születésnapot, de úgy gondolom, alkalomhoz illően köszöntöttük mind a márkát, mind Budapestet – a Gozsdu-udvarban kiállított lenyűgöző „Budapest140” installációtól kezdve egészen a mai, tökéletes lezárásig.”

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner