Idén is Michelin-csillagos séfekkel érkezik a Nespresso Atelier

Hírek
Tipográfia

Február 16. és 18. között, idén harmadik alkalommal rendezi meg a Nespresso nagyszabású gasztronómiai rendezvényét.

A három napos esemény a kávé, a csúcsgasztronómia és a felejthetetlen kóstolási élmények jegyében fog telni. A rendezvény egy nyolc Michelin-csillagos vacsorával zárul, ahol az ország legjobb séfjei és szakértői mellett egy három- és egy két Michelin-csillagos olasz mesterszakács ételeit is megkóstolhatják a szerencsés vendégek.

Az elkészített ételekben a kávé lesz a főszereplő, így a vendégek megismerhetik, hogy a legjobb séfek hogyan használják kreatívan a kávét, mint alapanyagot, akár egy főétel ízesítésére. Emellett a résztvevők megleshetik az ételek elkészítését, sőt maguk is kipróbálhatják a séfek különböző fortélyait.

A Nespresso Atelier-n hazánk legelismertebb gasztroszakemberei gondoskodnak arról, hogy a szokatlan párosítások igazán meglepő formában kerüljenek tányérra. A séfek olyan ízkombinációkkal készülnek, amelyek íz, illat és látvány szempontjából is minden eddiginél izgalmasabb és persze „kávésabb” világot teremtenek majd.

Az étel és italok mögött idén ők állnak

  • a Michelin-csillagos Sárközi Ákos (Borkonyha),
  • a Michelin-csillagos Mészáros Ádám (ONYX Étterem),
  • a Michelin-csillagos Tiago Sabarigo (COSTES Downtown),
  • a két Michelin-csillagos Nicola Portinari (La Peca),
  • a három Michelin-csillagos Enrico Cerea (Da Vittorio),
  • Barna Ádám (St. Andrea Wine & Gourmet Bar, Dining Guide 2017 TOP 10 Legjobb Étterem egyike),
  • Mizsei János (MÁK Bistro, Dining Guide 2017 Az év innovatív konyhája),
  • Mártha Róbert cukrász (ONYX Étterem),
  • Herczeg Ágnes borszakértő, Master of Wine jelölt
  • Fiáth Attila borszakértő, Master of Wine jelölt
  • Nagy Zoltán nemzetközileg elismert bártender (Boutiq’ Bar),
  • Márkosi Balázs, a Nespresso kávénagykövete

A rendezvény során a Nespresso Gastro Experience Center is várja az érdeklődőket. Az interaktív kiállításon a kávérajongók személyesen, ízek és illatok mentén tapasztalhatják meg a kávé és a gasztronómia kapcsolatát. A látogatók próbára tehetik kóstolási és asszociációs képességeiket, melyhez a téma specialistái adnak iránymutatást.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner